Urmărește emisiunea live


FOC, FUM sau ABUR la ”Marius Nasta”? Voiculescu - Mahler - Șchiopu, declarații contradictorii continue

foto Antena 3 captură
foto Antena 3 captură

Ce a fost la institutul ”Marius Nasta”? Fum, foc sau abur? Toate variantele au fost susținute de oficiali, care doar s-au contrazis între ei, grăbindu-se cu declarații. 

”A fost fum, nu a fost foc”

Un incendiu a fost anunțat la 112 din institutul ”Marius Nasta”. Personalul a văzut ”flacără” care s-a stins rapid, fiind urmată de fum. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a afirmat, la Antena 3, că ”A fost fum, nu a fost foc”. 

”A fost fum sau abur”

Ulterior, în declarația făcută în fața presei, de la institutul ”Marius Nasta”, ministrul Sănătății a spus: ”A fost abur sau fum. Li s-a părut că a fost flacără. Avem opinia specialiștilor care au verificat echipamentul și care ne spun că nu a fost flacără”

”La generator a fost o flacără”

”Da, da, s-a văzut flacără și fum, de aceea au și sunat colegii la 112. La generator a fost o flacără. Dar s-a stins imediat, fără nicio problemă!” a spus managerul institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler. 

”Poate să fie și abur, poate să fie și fum”

Inspector șef. colonel Cătălin Șchiopu a declarat, ulterior declarației lui Vlad Voiculescu, în timpul aceleiași conferințe: ”Urmează să facem verificările să vedem dacă a fost fum, dacă a fost abur, dacă a fost flacără sau nu a fost flacără. La prima vedere, am observat că poate să fie și abur, poate să fie și fum. Incendiul a fost anunțat de personalul de pe locul de muncă, dânșii au spus că au văzut flacără”. 

”O flamă, o flacără care s-a stins foarte repede și fum”

Ulterior, în replicile cu senatoarea Diana Șoșoacă, managerul ”Marius Nasta” a răspuns că a fost văzută ”o flamă, o flacără care s-a stins foarte repede și fum”. 

Întrebată dacă vrea cineva să ascundă ce s-a întâmplat, Beatrice Mahler a răspuns: ”sub nicio formă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel