FNSA nu participă la protestul organizat de Cartel Alfa

FNSA a anunţat, într-un comunicat de presă, că decizia a fost luată de Biroul Federal al Federaţiei, organ de conducere format din Biroul Executiv şi din câte un reprezentant al sindicatelor din fiecare judeţ al ţării.
"Biroul Federal a hotărât, prin vot, că în 27 septembrie 2010 FNSA nu va participa la mitingul organizat în Bucureşti de CNS Cartel «Alfa». Această decizie vine în urma exprimării opţiunii majorităţii membrilor de sindicat de a nu mai participa la acţiuni precipitate şi sporadice, confuze, dovedite a fi lipsite de finalitate şi mai ales nesolidare şi neconcertate, la nivelul confederaţiilor sindicale naţionale, sau cel puţin la nivelul CNS Cartel «Alfa» ", se mai arată în documentul citat.
Potrivit conducerii FNSA, membrii de sindicat din administraţia locală "agreează organizarea şi participarea la acţiuni comune, bine organizate, ale tuturor federaţiilor din sectorul bugetar".
"În acest sens, FNSA a hotărât organizarea unei întâlniri, în cursul săptămânii viitoare, cu organele de conducere ale tuturor federaţiilor bugetare din România , în vederea stabilirii unui calendar de proteste şi acţiuni comune, pentru a bloca activitatea în întreg sectorul bugetar", se mai arată în comunicatul FNSA.
FNSA este o federaţie reprezentativă la nivel naţional care numără peste 50.000 de membri, funcţionari publici şi personal contractual din primării, consilii judeţene şi alte instituţii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel