Florian Tudor, zis Rechinul, capul mafiei române din Mexic, trimis în judecată. Acuzații grave

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Florian Tudor, capul mafiei române din Mexic, intitulat și "Rechinul", a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

 

În momentul actual, Florian Tudor, zis "Rechinul" se află în arest în Mexic.

Acesta a reuşit să creeze o grupare criminală în zona oraşului mexican Cancun, formată și din alți români din zona Craiovei, de unde provenea capul organizației. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, prin clonarea de carduri (skimming) a turiștilor, și construit un adevărat imperiu. O parte din banii astfel obţinuţi au fost investiţi în afaceri imobiliare la Craiova.

"Rechinul" a comandat subordonaților săi să ucidă un alt interlop român stabilit în Mexic, Sorin Constantin Marcu, în perioada aprilie 2018. Deși au fost parteneri, Florian Tudor a intrat în conflict cu acesta și s-a decis să-l ucidă. Pe 2 aprilie 2018, oamenii "Rechinului" l-au atacat şi înjunghiat pe Sorin Constantin Marcu, în Cancun, însă acesta a reuşit să scape cu viaţă. Conform unor articole de presă, Sorin Constantin Marcu a murit câteva luni mai târziu, după ce a fost împuşcat în cap.

"Rechinului" și-a amenințat chiar și proprii membrii

Mai mult, în perioada februarie - aprilie 2017 "Rechinului" i-a instigat pe oamenii săi să exercite acte de ameninţare asupra unei persoane pentru a o determina să renunţe la drepturile litigioase pe care le avea asupra a două imobile situate în judeţul Dolj, conform unui comunicat al DIICOT. Scopul era dobândirea, în mod injust, a dreptului de proprietate asupra acestora.

Totodată, în perioada iulie - august 2017, Florian Tudor a ameninţat un membru din grupare să se întoarcă în Mexic şi să desfăşoare activităţi de skimming în beneficiul grupului.

De asemenea, în iulie 2017, un membru al grupării conduse de Florian Tudor a exercitat, la instigarea acestuia, acte de violenţă fizică asupra unei persoane, în scopul de a o determina să continue construcţia de imobile în municipiul Craiova, în parteneriat cu "Rechinul".

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Prahova, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel