”Florian Coldea, PRIMA EROARE MAJORĂ”. Pentru cine SE TEME Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, vineri, la Antena 3, despre avertismentul lui Florian Coldea. 

Florian Coldea a transmis un mesaj codificat trădătorilor: ”În încheiere, în spiritul perioadei pe care o celebrează acum creştinii, aş vrea să reamintesc şi cred că e momentul potrivit  şi de un celebrul unui personaj biblic, al cărui nume nu aş vrea neapărat să-l dau care în urmă cu circa 2.000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi, ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările, lucrurile nu s-au putut repara şi răul făcut nu a putut fi rezolvat. Evident ca orice trădător, destinul lui a sfârşit tragic. Din această perspectivă constat cu îngrijorare că unii, în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba mai mult par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare a statului român. Poate ar fi bine cu toţii să reflectăm la acest episod biblic şi astfel de personaje. O să revenim cu alte precizări pe măsura întâlnirilor noastre cu membrii comisiilor”. 

Florian Coldea, PRIMA EROARE

”Coldea a jucat un rol important. Nu a fost cel mai important om în vremurile acelea negre, în deceniul negru pierdut. Cel mai important om a fost fostul președinte Traian Băsescu, categoric. Să nu credem vreo clipă că protocoalele s-au încheiat fără știința fostului președinte. Dl Coldea a avut un rol important. Ce nu înțeleg este: până acum, în spațiul public, dl Coldea n-a făcut erori. Este prima eroare majoră pe care o face Florian Coldea prin această parabolă, prin această amenințare. Este o eroare, pentru că-n lumea dânșilor niciodată nu avertizezi, lovești fără să avertizezi și fără să lași cartea de vizită. În momentul în care ieși și ameninți la scenă deschisă, lucrul acesta este o eroare gravă. 

”Mă tem foarte tare pentru directorul SRI”

Eu nu cred nicio clipă că vizat este Sebastian Ghiță, eu mă tem foarte tare pentru directorul SRI, Eduard Hellvig, fără de care nu am fi cunoscut niciodată ceea ce aflăm acum, am fi rămas fără șansa reală de democratizare a României. Mie mi-este teamă că ținta ar fi actualul director al SRI. Dacă nu era Eduard Hellvig, și acum erau telefoanele ascultate tot de către SRI și protocoalele erau valabile. 

Eu mă gândesc ce s-a întâmplat de curând în așa fel încât generalul să dea acest avertisment. Ce l-a determinat să facă această eroare gravă nu poate fi decât desecretizarea protocoalelor” a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel