Florian Coldea, după audierea la SIIJ, scurtă observație despre Laura Codruța Kovesi

Florian Coldea
Florian Coldea

Florian Coldea a ieșit de la SIIJ, după audierea în dosarul Laurei Codruța Kovesi, deschis în urma sesizării lui Sebastian Ghiță, cu privire la aducerea în țară a lui Nicolae Popa. 

”SRI a fost implicat în această operațiune de localizare și aducere în țară a dlui Nicolae Popa, a fost considerată o operațiune de succes, reflectă cooperarea bună între serviciile de informații și autoritățile și instituțiile de aplicare a legii, cooperare despre care am constatat că deranjează pe foarte multe persoane și toată lumea face eforturi disperate ca practic această cooperare să afecteze, într-un fel sau altul capacitățile României de aplicare a legii. 

În altă ordine de idei, pe scurt, o singură observație în ceea ce o privește pe doamna Laura Codruța Kovesi, personal, nu am luat la cunoștință de vreo activitate care să fie infracțiune și nici la nivelul instituției nu am obținut informații cu privire la posibile infracțiuni sau date în acest sens. 

Consider că era important să discutăm despre toți cei care nu s-au implicat în aducerea lui Popa în țara noastră, toți cei care, după mai bine de zece ani, nu au contribuit decisiv, așa cum a făcut SRI, pentru a contribui, din perspectiva și posibilitățile pe care le are, la efectuarea unui act de justiție pentru cei peste 155 de mii de oameni păgubiți cu mai mult de 300 de milioane de ron” a spus Florian Coldea, după audierea la SIIJ, care a durat 4 ore. 

Florian Coldea a spus că cei doi ofițeri de la SRI, prezenți în aeronavă, au fost pentru cooperare și sprijin potrivit legii. Totodată, despre întâlnirea cu cei de la Parchete, de la MApN, afirmă că s-a cooperat potrivit responsabilităților. Totodată, el afirmă că nu poate da mai multe detalii, precizând că ”a dat toate explicațiile necesare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel