Fiul Luminiței Anghel, acuzații grave la adresa tatălui: ''Ne-ai distrus viața''

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, se află într-un continuu conflict cu părinții săi adoptivi. Deși în urmă cu câțiva ani, David îl renega pe tatăl său, astăzi, tânărul se ceartă cu mama sa în diferite emisiuni de televiziune.

În timpul procesului dintre Luminița Anghel și Marcel Pușcaș, David avea doar 11 ani, a fost obligat să aleagă între părinți, fiind prins în cearta lor. I-a luat apărarea negreșit Luminiței și a spus că vrea să rămână cu mama lui și că nu îl consideră tată pe Marcel Pușcaș. Toate s-au întâmplat în 2008, atunci când David i-a scris lui Marcel un mesaj zguduitor: „Adică mă pui aicea în fața presei, mă îngrămădiți pe mine și îmi spui deodată hai să mergem! Nu mai ești tatăl meu și cu asta basta! E decizia mea! Mi-ai făcut mama de râs, ai făcut-o curvă prin televiziuni peste tot, ai răspândit tu peste tot așa că tu ești mare...Lasă-mă. Fă-ți copil, ia-ți altă soție și gata. Ne-ai distrus viața, nu mai ești tatăl meu”.

La vremea aceea, David era doar un copil prins în scandalul părinților. Acesta a făcut o declarație uimitoare pentru Poveștiri adevărate, de la Acasă TV: „Să știți că el (Marcel Pușcaș) este un om foarte...mi-a făcut mama de râs la televizor și să nu credeți vreodată că ese un om corect. Să știți asta! Este un nesimțit și nu merită dragostea mea pentru că nu mai este tatăl meu! El e zero, e un nimic!”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel