Fiul lui Joe Biden, exclus din Marină pentru consum de cocaină

Fiul vicepreședintelui american Joe Biden a fost dat afară din Rezerva Marinei americane după ce a fost testat pozitiv pentru consum de cocaină, potrivit Wall Street Journal.

Hunter Biden, un avocat educat la Yale, a devenit sublocotenent în mai 2013, pentru ca o lună mai târziu să fie dat afară pentru uzul de cocaină. 

Fiul vicepreședintelui SUA a spus într-un comunicat că "a fost onoarea vieții mele să servesc în Marina Statelor Unite ale Americii și regret profund și sunt rușinat că acțiunile mele au condus la concedierea administrativă. Respect decizia Marinei. Cu dragostea și sprijinul familiei mele, merg mai departe".

Potrivit Wall Street Journal, Hunter Biden a obţinut două derogări pentru a se integra în marină - una din cauza vârstei sale, alta din cauza unui incident legat de droguri când era mai tânăr.

Marina americană a refuzat să comenteze, invocând legile privind viaţa privată.

Hunter Biden, fiul cel mic al vicepreședintelui american Joe Biden, nu este pentru prima oară în mijlocul unui scandal. În mai anul acesta, fiul vicelui SUA a primit un post în conducerea celui mai mare producător privat de gaze din Ucraina, Burisma Holdings.

Joe Biden l-a înfuriat pe Erdogan: Vreau scuze. E istorie pentru mine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel