Fiscul mă execută! Scrisoarea unui medic care și-a ipotecat casa pentru a plăti impozitele

Dr.Țigănuș Mihaela-Denisa este medic specialist în medicină de familie. A ajuns în pericol de a-și pierde casa după ce a făcut mai multe împrumuturi în bancă pentru a asigura funcționarea cabinetului, aflat într-o comună la 53 de km de Craiova, la parametrii normali. Mai mult, medicul a mai făcut un împrumut pentru a renova cabinetul deoarece spațiul era ”într-o stare foarte avansată de uzură morală și fizică”, deși Consiliul Local avea această obligație pentru că este propietarul clădirii.

Dr.Țigănuș Mihaela-Denisa povestește că a făcut nu mai puțin de 6 împrumuturi la diferite bănci pentru a putea profesa. Apoi a fost nevoită să facă și un credit ipotecar și a ajuns în situația în care nu își mai poate plătii impozitele. Prin urmare, Fiscul a intrat pe fir, iar medicul a aflat că este executat cu 1/3 din banii cabinetului, lunar, până la achitarea datoriei. Dr.Țigănuș Mihaela-Denisa susține că ar fi avut dreptul să conteste titlul executoriu, dar nu poate face asta pentru că nu a fost anunțată la timp.

”CJAS nu m-a informat despre acest lucru, iar Fiscul nu mi-a trimis niciodată vreo somație sau înștiințare referitoare la întreaga sumă datorată (jumătate din ea sunt penalități de întarziere pe care eu nu le-aș fi putut calcula). În plus, m-au informat (cu ocazia solicitarii mele de a mi se oferi o copie după adresa de poprire pentru a ști ce sumă datorez) că mi se va opri 1/3 și din banii de gărzi. În adresa de proprire este menționat că aș fi avut dreptul să contest titlul executoriu în termen de 15 zile de la primirea acesteia. Da, dacă aș fi știut, dar...am aflat, cu totul întâmplător, după fix 15 zile.”, mai scrie medicul.

CITEȘE AICI SCRISOARE MEDICULUI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel