Firea, despre renunțarea la plângerea penală pe numele lui Băsescu

gabi_firea
gabi_firea

Gabriela Firea a fost invitată în emisiunea Alessandrei Stoicescu unde a vorbit despre plângerea penală pe numele lui Traian Băsescu. Aceasta a zis că poate ar fi renunțat să recurgă la acest lucru, dar șeful statului a numit-o de prea multe ori șantajistă.

"Dacă aş fi avut vreo secundă dorinţa să renunţ la plângerea penală, pentru că suntem în postul mare al Paştelui, ieşirea de aseară a lui Traian Băsescu, afirmând că aş fi şantajistă de 9 ori, m-a împiedicat", a spus senatorul PSD în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

Gabriela Firea a vorbit și despre momentul în care Narcisa Iorga a făcut o plângere împotriva sa la Poliție.

"În 2008, când lucram la Antena 3, Narcisa Iorga, membru CNA şi atunci şi acum, a făcut o plângere la Poliţie pentru că s-a simţit lezată de o emisiune de la Antena 3 în care era invitat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor. Nu am ştiut nimic despre acea plângere până când am devenit senator, când am fost chemată la Înalta Curte şi mi s-a adus la cunoştinţă plângerea din 2008. M-am prezentat, nu a fost nevoie de nicio amânare sau să găsesc pretexte, am dat o declaraţie şi Parchetul a decis neînceperea urmăririi penale la acuzaţia de şantaj. A rămas în discuţie cealaltă posibilă infracţiune de ultraj şi anume ameninţarea unui funcţionar public, pentru care de asemenea s-a considerat că nu este întemeiată plângerea. A rămas o amendă administrativă de 1000 de ron pentru ultraj, şantajul având neînceperea urmăririi penale", a adăugat Gabriela Firea.

VEZI ȘI: Alessandra Stoicescu: Mi-e scârbă. Situația a scăpat de sub control

Gabriela Firea, în lacrimi, după atacul lui Băsescu. "Nu i-a mai rămas decât să se războiască cu morții"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel