Gabriela Firea, în lacrimi, după atacul lui Băsescu. "Nu i-a mai rămas decât să se războiască cu morții"

Senatoarea PSD Gabriela Firea a depus, alături de avocatul Lucian Bolcaș, plângere penală împotriva lui Traian Băsescu pentru amenințare și calomnie. Senatoarea i-a transmis, în lacrimi, lui Traian Băsescu, mesajul fiului său cel mare. Avocatul Bolcaș a precizat că președintele are aceeași imunitate ca orice alt parlamentar. O altă imunitate "există numai în mintea tulbure a unora".

"Am depus plângerea formulată de doamna senator Firea împotriva președintelui României, Traian Băsescu, pentru infracțiunile de amenințare și calomnie. Sunt oameni în țara asta care s-au săturat și de amenințări și de șantaj. Din punct de vedere juridic urmează procedura normală. Dosarul va fi înaintat procurorului general", a spus avocatul Lucian Bolcaș. El a adăugat: "Unde există imunitatea președintelui? În Constituție, președintele are aceeași imunitate ca orice alt parlamentar. Mai mult nu. Imunitatea există numai în mintea tulbure a unora.". 

VEZI și: Firea: Am informații compromițătoare despre Băsescu

Senatoarea Gabriela Firea a declarat: "Justiția va decide în ce măsură este întemeiată plângerea mea cu privire la amenințarea și șantajul pe care le-am resimțit ca fiind îndreptate către mine de către președintele Traian Băsescu. Domnia sa folosește pupitrul de la Cotroceni pentru a-mi transmite mesaje personale, deși putea să o facă invitându-mă la o discuție, nu folosind tribuna prezidențială. Eu aseară am fost bulversată după declarația pe care a făcut-o și nu am înțeles toate nuanțele. Când am ajuns acasă, fiul meu cel mare mi-a spus că s-a simțit profund umilit și jignit pentru că printre puncte-punctele și suspensiile președintelui, faptul că toți bărbații care au fost sprijiniți de mine în viața mea au sfârșit-o prost, el s-a gândit și la tatăl lui, primul meu soț, care într-adevăr a sfârșit-o prost și a decedat după cinci ani de suferință, de boală, dar nu din cauza senatorului Firea, care face parte din Comisia de anchetă Nana și vreau să-i spun lui Traian Băsescu mesajul din partea fiului meu cel mare: că el mă iubește, mă susține, nu îi este rușine cu mine și nu se consideră ghinionist că sunt femeia principală din viața lui. Pentru că mi i-a terfelit pe toți cei apropiați a rezolvat-o prin jigniri și cu foștii mei șefi, l-a amenințat cu arestul și pe actualul meu soț, primarul orașului Voluntari, Florentin Costin Pandele, nu i-a mai rămas nimic domnului Traian Băsescu decât să se războiască cu morții, cu fostul meu soț". 

VEZI și: Băsescu, atac dezlănțuit la Gabi Firea: Șantajistă de profesie. Femeia asta poartă ghinion oricărui bărbat 

Gabriela Firea a precizat că se așteaptă ca, în ziua în care vor fi făcute dezvăluirile din raportul final al Comisiei Nana, președintele să iasă la tribuna prezidențială și să vorbească despre cum fiul său cel mic, de un an și zece luni, "ar avea probleme grave la locul de joacă și că prezintă un potențial infracțional pentru că a aflat dumnealui, prin consilieri și sfătuitori, că a furat mașinuța lui Gigel". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel