Alessandra Stoicescu: Mi-e scârbă. Situația a scăpat de sub control

Miercuri după-amiază, Alessandra Stoicescu a avut-o drept invitată pe Gabriela Firea.

Înainte de a începe dialogul în platoul Antenei 3, prezentatoarea TV a avut un mesaj despre Gabriela Firea care, înainte de toate, îi este prietenă de foarte mulți ani.

"Ceea ce se întâmplă de trei zile încoace nu mă face decât să reacționez spunând că îmi este scârbă. Știu că este un cuvânt foarte tare și foarte puternic. Este o situație în care v-ați obișnuit cu mine în a fi echilibrată, dar acum situația nu poate să fie echilibrată pentru că situația a scăpat de sub control. Mă bucur că Parchetul General începe urmărirea penală. Mă bucur că lucurile au intrat pe un făgaș normal. Îi mulțumesc Gabrielei că este aici, în platou. Este un moment extrem de dificil", a spus Alessandra Stoicescu la Antena 3, în emisiunea "100 de minute".

Gabriela Firea a depus miercuri plângerea penală pe numele lui Traian Băsescu. Este vorba despre un dosar pentru ameninţare şi calomnie, după ce preşedintele a lansat atacuri dure, mai întâi într-o emisiune televizată, apoi de la tribuna administraţiei prezidenţiale.

VEZI ȘI: Când am ajuns acasă, fiul meu cel mare mi-a spus că s-a simțit profund umilit și jignit pentru că printre puncte-punctele și suspensiile președintelui, faptul că toți bărbații care au fost sprijiniți de mine în viața mea au sfârșit-o prost, el s-a gândit și la tatăl lui, primul meu soț, care într-adevăr a sfârșit-o prost și a decedat după cinci ani de suferință, de boală, dar nu din cauza senatorului Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel