Firea, demisie PSD. Cristoiu: O vor sfâșia. Cea mai vulnerabilă

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Ion Cristoiu a comentat ultimele mișcări de pe scena politică, în ceea ce privește dizolvarea PSD Ilfov și demisia Gabrielei Firea de la conducerea PSD București. Jurnalistul a lansat și o ipoteză legată de viitorul primarului general.

"Gabi Firea, fără a i se retrage sprijinul politic, rămânând fără funcţii în partid şi expusă - nu în fața lui Liviu Dragnea, că nu trebuie să facă ceva împotriva ei - ci în fața tigrilor din PSD care de abia aşteptau să o sfâşie. Și o vor sfâşia, fără să le spună Liviu Dragnea. El ar putea spune: "sfâşiaţi-o şi voi mai blând, nici chiar aşa". Cred că asta este eșecul Gabrielei Firea de a promova, în politica românească, mijloacele acestea publice transparente. Ce am observat este că, nici în conferinţa de presă, Gabriela Firea nu a propus o platformă de reformare a PSD de pe care să se certe cu Dragnea (...)”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3.

Cât despre posibilitatea ca Gabriela Firea să își ducă mandatul de primar general până la final, cu mai multă greutate decât până acum, jurnalistul este de parere că nu: "Gabriela Firea este la manșa unui Boeing, care este administraţie Bucureştiului, în care poţi greşi în orice moment, poate să ţi se răstoarne avionul, pe când domnul Dragnea nu conduce nimic. Gabriela Firea trebuie să administreze Bucureștiul şi cu o opoziţie care o pândeşte. În aceste condiţii, este foarte greu să faci față, chiar dacă ai fi cel mai bun primar din lume (...) Ea este cea mai vulnerabilă... doar dacă Liviu Dragnea nu va fi generos şi va spune "hai să o lăsăm, totuşi, să administreze Bucureştiul până la sfârşit".

Citește și: CexN PSD. Dragnea-Firea, critică: Este cel mai grav lucru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel