CexN PSD. Dragnea-Firea, critică: Este cel mai grav lucru

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut primele declarații după ședința Comitetului Executiv în care s-a stabilit cine sunt miniștrii care pleacă din Guvernul Dăncilă I și formula Guvernului Dăncilă II. De asemenea, președintele PSD a afirmat că Gabriela Firea le-ar fi sugerat parlamentarilor PSD Ilfov să demisioneze.

"La Ilfov s-a întâmplat ceva imposibil de acceptat. Toți parlamentarii PSD și-au dat demisia în bloc. Doamna Firea a spus că nu știa și că a aflat ulterior. Este cel mai grav lucru pe care poate să îl facă un președinte de organizație, să le sugereze unor parlamentari să își dea demisia din partidul care i-a propulsat.

În aceste condiții, propunerea a fost de dizolvare a Biroului Permanent Ilfov urmând ca Biroul Permanent Național va reorganiza activitatea PSD Ilfov. S-a propus să se retragă doamnei Firea din funcția de vicepreședinte al partidului, dar eu nu am acceptat, iar apoi doamna Firea a decis să demisioneze și din această funcție, a spus Liviu Dragnea.

Tot astăzi, Gabriela Firea a declarat că, la mijloc, este vorba despre o răzbunare, fiind făcută vinovată de demisia a trei parlamentari din Ilfov. 

Citește și: CExN PSD. Gabriela Firea: Fapte de-o gravitate extremă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel