CExN PSD. Gabriela Firea: Fapte de-o gravitate extremă!

Gabriela Firea, CExN
Gabriela Firea, CExN

Gabriela Firea face primele declarații după CExN PSD. 

În ceea ce privește dizolvarea PSD Ilfov, Gabriela Firea a afirmat că a fost făcută vinovată de demisia a trei parlamentari din Ilfov. Aceasta consideră că e o răzbunare. 

Iată principalele declarații: 

- Mi s-a spus că eu sunt vinovată că parlamentarii PSD din Ilfov și-au înaintat demisia. S-a considerat că eu sunt principala vinovată că n-am reușit să-i opresc din demersul lor. Nu aveam cum să pun capăt, a fost o inițiativă personală, au vrut să reacționeze pentru că erau îndrumați colegi să dea declarații împotriva mea, să-mi ceară demisia, nu s-a reușit acest lucru, au avut coloană vertebrală.  

- S-a supus la vot și s-a obținut majoritatea pentru dizolvarea organizației PSD Ilfov. 

- Mi se pare o măsură nedreaptă, fără legutură cu realitatea, e tot o răzbunare, dl Dragnea a vrut să scape de mine. 

- Nu funcția face pe om, rămân aceeași persoană și cu funcții, și fără funcții. 

- Am reprezentat cu cinste partidul, acum nu mai am nicio funcție, sunt simplu membru. Am văzut declarații că am făcut permanent declarații contra managementului lui Liviu Dragnea pentru a forța o excludere. Nu e adevărat, nu au nicio legătură cu realitatea (...) Nu mă agăț de scaun, nu mă leg cu lanțurile de funcții. (...) Eu am spus publicului că nu există susținere pentru proiectele Capitalei României și a pornit un tăvălug împotriva mea, de parcă ar fi un rău împotriva mea, nu împotriva bucureștenilor.

- S-a trecut ușor peste faptul că am avut doi consilieri generali PSD care au votat împotriva rectificării bugetare la Consiliul General pentru plata gazelor în avans necesare depășirii sezonului rece, iarna 2018-2019. Să înțeleg că PSD nu dorește să avem asigurată apa caldă și căldura pentru bucureșteni? Tot cei doi au votat împotriva subvenției la transport. Acestea erau fapte de o gravitate extremă pe care le-am anunțat, ei trebuiau să fie excluși, dar s-a trecut pur și simplu mai departe. 

- Tot ce am afirmat susțin în continuare cu tărie, e greu să pierzi ceea ce ai câștigat. 

- Fiind un om din societatea civilă, sunt foarte nouă în politică, și probabil că încă nu înțeleg cum să fac compromisuri față de promisiunile adresate românilor și să mă mulțumesc că am funcții politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel