FIFA a stabilit ce bani trebuie să dea Cardiff lui Nantes pentru transferul lui Sala

Cardiff trebuie să-i plătească lui Nantes o sumă importantă din transferul lui Sala, conform FIFA.

FIFA a cerut clubului galez de fotbal Cardiff City să-i plătească lui FC Nantes 6 milioane euro din suma de transfer de 17 milioane de euro a jucătorului argentinian Emiliano Sala, decedat pe 21 ianuarie într-un accidentat de avion, scrie AFP.

După decesul jucătorului, Cardiff City a decis să nu onoreze o primă plată de 6 milioane de euro, din suma totală transferului, deşi înţelegerea fusese făcută înainte de producerea tragicului eveniment, în condiţiile în care argentinianul nu a apucat să evolueze pentru galezi.

La finele lunii august, FIFA a adresat cluburilor FC Nantes şi Cardiff City un e-mail în care preconiza o conciliere în ce priveşte plata transferului fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

Nantes a sesizat la sfârşitul lui februarie Comisia pentru statutul jucătorului din cadrul FIFA, când Cardiff a refuzat să plătească 17 milioane de euro, valoarea totală a transferului lui Sala, care şi-a pierdut viaţa pe 21 ianuarie împreună cu pilotul micului avion care-i transporta către clubul galez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel