Fetiță de cinci ani, violată și mutilată de către un vecin

viol.india
viol.india

O fetiță de cinci ani a fost răpită de un vecin. Bărbatul a violat-o și mutilat-o pe micuță timp de patru zile. Acesta este cel de-al patrulea caz din New Delhi de viol a unui minor, numai în luna aprilie. 

 O fetiția de cinci ani din New Delhi, India, a fost răpită din fața casei de către un vecin. Acesta a  ținut-o închisă pe copilă patru zile, timp în care a agresat-o sexual. Ulterior, bărbatul a încercat să o stranguleze. Strigătele copilei au fost auzite de vecini la timp, astfel că micuța a fost salvată, informează Evenimentul Zilei.

Medicii au fost îngroziți

Când fetița a fost dusă la spitalul Swami Dayanand din Delhi, medicii s-au îngrozit. Inițial, copila nu i-a lăsat pe medici să îi acorde îngrijiri, acuzând dureri prea mari.

Agresorul a violat-o și a mutilat-o, prin introducerea unei sticle de 200 ml și a unor bucăți de lumânări în organele genitale. De asemenea, copila a suferit leziuni și echimoze la piept, buze și obraji.

Medicul care a examinat-o pe fetiță a declarat că este "unul dintre cele mai grave cazuri" pe care le-a văzut vreodata și că soarta ei se va decide în următoarele următoarele 48 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel