Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls, ediţia a 11-a. Spectacole pentru toate vârstele

Teatrul Țăndărică vă așteaptă la ultima parte a Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls, ediția a 11-a, cu spectacole pentru copii, tineri și adulți, susținute atât de trupe ale teatrelor de stat cât și de trupe independente din: Galați, Iași, București, Brașov, Baia Mare, Craiova.

În ulltima zi a celei de-a 11-a ediții a festivalului, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 10.00, cei mici sunt așteptați la binecunoscuta poveste VRĂJITORUL DIN OZ, spectacol al TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET COLIBRI din Craiova.

De la 17.30, publicul larg este invitat la Teatrul din nori (etajul 5 a Teatrului Țăndărică) acolo unde TEATRUL NAȚIONAL RADIOFONIC din București va prezenta AUDIȚIA RAPUNZEL.

Festivalul se va încheia cu spectacolul pentru adulți, ANA care se va juca miercuri, la ora 18.00. COMPANIA DE TEATRU SYNCHRET & TEATRUL NAȚIONAL „VASILE ALECSANDRI" din Iași vine cu o poveste care împletește textul popular cu metafora și elemente de teatralitate contemporană, invitând publicul să descifreze noi sensuri și înțelegeri ale sacrificiului uman în fața artei și în fața divinității, în egală măsură.

De asemenea, Teatrul Țăndărică continuă Campania DĂRUIEȘTE ZÂMBETE, DONEAZĂ CĂRȚI ȘI JUCĂRII, ce are ca scop colectarea de cadouri pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani, intrenați la Spitalele "Marie Curie" și "Grigore Alexandrescu" din București. Donațiile se pot face până în data de 13 decembrie, la sediul din Lahovari și la librăria Cărturești Verona.

Biletele se pot achizitiona ONLINE (www.teatrultandarica.ro) sau se pot rezerva telefonic la 021.315.23.77.

Vezi AICI programul spectacolelor la Teatrul Țăndărică în perioada 19-29 noiembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel