Femeie din București, ucisă în bătaie. Bărbatul a sunat la 112

Un bărbat a sesizat miercuri seara, prin apel la 112, că a avut un conflict cu prietena sa cunoscută recent, a lovit-o, iar femeia a decedat. Poliția l-a reținut pe agresor și l-a transportat la spital pentru evaluare. Evenimentul a avut loc în cartierul Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Update

Tânărul de 26 de ani a dezvăluit că s-a certat cu iubita lui și că a lovit-o. Surse apropiate anchetatorilor spun că cei doi aveau o relație de puțin timp și că între ei nu au fost conflicte anterioare care să fi fost aduse la cunoștința poliției. Vecinii susțin însă că tânărul ar fi fost drogat. Unii chiar spun că ar fi înjunghiat-o pe fata de 19 ani, însă informația nu a fost confirmată de anchetatori. 

Ucigașul a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

Update

Conform unor informații tânăra ucisă avea 19 ani.

"Bărbatul, după depistare şi identificare, însoţit de poliţişti ai Secţiei 21, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri", informează Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Potrivit sursei citate, la acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se desfăşura investigaţii în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul femeii. 

Vezi și: Unul dintre cei doi militari răniţi în Afganistan a fost transportat în Germania 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel