Femeie din lista 'Most Wanted', prinsă după ce a comentat la o postare a Poliției / Foto

Foto ilustrativ Facebook / Imagine de Simon de la Pixabay
Foto ilustrativ Facebook / Imagine de Simon de la Pixabay

O suspectă din lista 'Most Wanted' a fost prinsă de Poliția din statul american Oklahoma după ce a comentat la postarea de pe Facebook prin care se anunța că este dată în urmărire. 

Poliția din Oklahoma, Statele Unite ale Americii, a prins-o pe Lorraine Graves, o suspectă din lista 'Most Wanted', după ce aceasta a comentat la o postare pe Facebook.

Femeia a întrebat despre banii oferiți drept recompensă pentru prinderea ei, la postarea Departamentului de Poliție din Tulsa, prin care se anunța că este dată în urmărire.

Ea a întrebat: 'Unde sunt banii pentru recompensă', potrivit Insider

Comentariul ei i-a ajutat pe polițiști să-i dea de urmă, așa cum, de altfel, au scris și alți utilizatori. Unul i-a spus: 'Mai bine stai departe de rețelele sociale, pentru că te pot urmări'.

Poliția a revenit cu o nouă postare, după 24 de ore, prin care a anunțat că Lorraine Graves a fost prinsă.

Lorraine Graves a fost arestată pentru complicitate la crimă. Femeia era căutată după ce, în luna martie, un bărbat de 30 de ani a fost găsit împușcat mortal într-un apartament. Alți doi suspecți au fost acuzați în acest caz.

VEZI ȘI: Jurnalistă, la un pas să fie răpită, la New York, după ce a criticat Guvernul din Iran. FBI arată planul eșuat

Tot în SUA: ”Ucigașul de la Hollywood” a fost condamnat la moarte

Un bărbat ce executa o pedeapsă cu închisoarea pentru crimă, a fost condamnat la moarte pentru uciderea a două tinere la începutul anilor 2000. Rudele tinerelor au izbucnit în lacrimi când au auzit condamnarea dată de judecător lui Michael Gargiulo, scrie BBC

Ashley Ellerin, în vârstă de 22 de ani și Maria Bruno, în vârstă de 32 de ani au fost înjunghiate cu brutalitate în locuințele lor din California. Gargiulo a fost prins după ce o a treia victimă a reușit să îi scape, iar mai apoi l-a identificat. 

O dâră de sânge și o victimă l-au dat de gol

După ce a fugit de la locul faptei în cel de-al treilea caz, criminalul a lăsat în urmă o dâră de sânge, care le-a fost de ajutor detectivilor în identificarea lui. 

În audierea de vineri, când a fost pronunțată sentința, Gargiulo a luat cuvântul și a mărturisit că să își petreacă nopțile singur „creează o lume de frică” în interiorul său, chiar și la aproape două decenii de la teribilele crime. Condamnarea inițială din 2019 a fost pentru 2 crime și o tentativă de crimă, însă în tot acest timp, Gargiulo a susținut că este nevinovat. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel