Femeie din Arad, căutată de poliție după ce s-a drogat și s-a aruncat în Mureș

Femeie căutată de poliție după ce s-a drogat și s-a aruncat în Mureș / Foto: Pixabay
Femeie căutată de poliție după ce s-a drogat și s-a aruncat în Mureș / Foto: Pixabay

O femeie este căutată de poliție după ce s-a drogat și s-a aruncat în râul Mureș.

O femeie care s-ar fi aruncat în râul Mureş, după ce a consumat substanţe cu efect psihoactiv, este căutată, joi, de pompieri și polițiști, scrie Realitatea.net.

„Astăzi, în jurul orei 13,30, am fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureş. Din primele verificări, a reieşit că, în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureş.”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Conform aceleiaşi surse, la faţa locului a fost solicitat un echipaj cu barcă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care efectuează căutări pe cursul râului. 

Un tânăr a fost găsit înecat după ce a căzut din hidrobicicletă

Duminică, 11 iulie în jurul orei 10:30, pompierii militari au găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 22 de ani care s-a înecat cu o zi înainte, la balastiera de la Apa, în județul Satu Mare.

Sorin B., originar din orașul Seini, județul Maramureș, a căzut din hidrobicicletă sub privirile prietenilor. Neștiind să înoate, tânărul s-a înecat. Prietenii săi au încercat să-l salveze, dar totul a fost în zadar. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastiera de la Apa, sâmbătă, în jurul orei 19:00. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. De asemenea, în sprijin au fost solicitați patru scafandrii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj, potrivit presasm.ro.

Reamintim că o femeie din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu mașina în lacul Chiric din Județul Iași, la sfârșitul lunii trecute. Aceasta era sub influența alcoolului.

VEZI ȘI: EROUL zilei este la Iași. A salvat o femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se cu tot cu mașină într-un lac - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel