EROUL zilei este la Iași. A salvat o femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se cu tot cu mașină într-un lac - FOTO

O femeie din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu tot cu mașină într-un lac.

O femeie din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu mașina în lacul Chiric din Județul Iași. Șoferița efectiv a plonjat cu tot cu autoturism în apa adâncă. Noroc cu un polițist local care se afla în zonă. Bărbatul a sărit după femeie pentru a o salva. Imagini difuzate de România Tv îl arată pe polițist înotând spre femeie. Alți oameni de pe mal strigă spre victimă: "Stai acolo că vine acum să te ajute". Bărbatul a reușit în cele din urmă să o scoată pe femeie din apă vie și nevătămată. El a fost ajutat și de către martori. 

Chiar ea le-ar fi spus oamenilor legii că a încercat să se sinucidă. Deocamdată nu se știe de ce femeia a recurs la acest gest disperat. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că șoferița era băută. Avea o alcoolemie uriașă, 1,9 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Ciuhodaru: Numărul cazurilor de suicid, în creștere

Tudor Ciuhodaru a declarat astăzi că numărul cazurilor de suicid este în creștere, mai ales în județul Iași.

"Din păcate, mă uitam în ultima perioadă, numărul cazurilor de suicid este în continuă creștere, mai ales în Iași, iar morțile acestea violente, prin aruncare de la înălțime, sunt printre cele mai utilizate în ultima perioadă. Asta arată un mare semnal de alarmă pentru că să știți, un astfel de pacient are niște semne de avertizare.

Deci 4 din 5 astfel de cazuri ar putea să fie prevenite dacă am avea la nivel național un program de prevenție a suicidului, o evaluare psihologică periodică, iar dacă acei care sunt apropiați ar ști să observe primele semne de înstrăinare, de modificări comportamentale care pot constitui un semnal de alarmă. De multe ori astfel de situații, conflictul este doar factorul declanșator al unui gest suicidar. În România, din păcate, se face mult prea puțin pentru a preveni astfel de situații.", a declarat Tudor Ciuhodaru la România Tv, despre cazul avocatei din Iași care s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul 6.

VEZI ȘI: Avocata din Iași, filmată înainte să moară. Detalii din anchetă. "Te rog, nu face asta" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel