Avocata din Iași, filmată înainte să moară. Detalii din anchetă. "Te rog, nu face asta" - VIDEO

Avocata din Iași, filmată înainte să moară / Foto: Pixabay
Avocata din Iași, filmată înainte să moară / Foto: Pixabay

Avocata din Iași a fost filmată înainte de a muri. 

Au apărut filmări cu avocata din Iași care a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia. România Tv a difuzat imagini surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă. Pe filmare se vede cum femeia intră cu mașina în parcarea blocului.Ea este însoțită de către iubitul său. Afară este noapte, iar cei doi s-ar fi întors în acel moment de la o petrecere. Cuplul intră în bloc. Ulterior, potrivit mărturiilor vecinilor s-ar fi auzit o ceartă.

"Te rog, nu face asta", ar fi spus avocata înainte de a muri, potrivit unei vecine. Apoi, s-ar fi auzit un geam spart, un strigăt și o bubuitură, iar vecinii care au ieșit să vadă ce s-a întâmplat au observat trupul femeii întins pe asfalt. Tânăra avocată urma să devină mamă. Familia ei este acum în stare de șoc. Anchetatorii iau în calcul acum trei variante. Fie că a fost un accident, fie că tânăra avocată a vrut să se sinucidă sau că a avut loc o agresiune. Așadar, nu este exclusă nici varianta crimei. Anchetatorii urmează să stabilească ce s-a întâmplat de fapt și cum s-a produs tragedia. Mai multe detalii despre acest caz, găsești AICI

Youtube video image

Numărul cazurilor de suicid, în creștere

Tudor Ciuhodaru a vorbit despre cazul morții avocatei din Iași. Potrivit medicului, numărului cazurilor de suicid este în creștere, mai ales în județul Iași.

"Să știți că de fiecare dată sunt cele trei ipoteze pe care le luăm în calcul în astfel de situații: crimă accident sau suicid. Din păcate, mă uitam în ultima perioadă, numărul cazurilor de suicid este în continuă creștere, mai ales în Iași, iar morțile acestea violente, prin aruncare de la înălțime, sunt printre cele mai utilizate în ultima perioadă. Asta arată un mare semnal de alarmă pentru că să știți, un astfel de pacient are niște semne de avertizare.

Deci 4 din 5 astfel de cazuri ar putea să fie prevenite dacă am avea la nivel național un program de prevenție a suicidului, o evaluare psihologică periodică, iar dacă acei care sunt apropiați ar ști să observe primele semne de înstrăinare, de modificări comportamentale care pot constitui un semnal de alarmă. De multe ori astfel de situații, conflictul este doar factorul declanșator al unui gest suicidar. În România, din păcate, se face mult prea puțin pentru a preveni astfel de situații.", a declarat Tudor Ciuhodaru la România Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel