Un tânăr a fost găsit înecat după ce a căzut din hidrobicicletă, în Satu Mare

Foto ilustrativ. Imagine de M W de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de M W de la Pixabay

Trupul tânărului de 22 de ani care s-a înecat sâmbătă, la balastiera de la Apa, în Satu Mare, a fost găsit astăzi. Sorin B. a căzut din hidrobicicletă și și-a pierdut viața pentru că nu știa să înoate. 

Duminică, în jurul orei 10:30, pompierii militari au găsit trupul neînsuflețit al tânărului de 22 de ani care s-a înecat ieri, la balastiera de la Apa, în județul Satu Mare.

Sorin B., originar din orașul Seini, județul Maramureș, a căzut din hidrobicicletă sub privirile prietenilor. Neștiind să înoate, tânărul s-a înecat. 

Prietenii săi au încercat să-l salveze, dar totul a fost în zadar. 

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru căutarea unei persoane, posibil decedată, în balastiera de la Apa, sâmbătă, în jurul orei 19:00. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. De asemenea, în sprijin au fost solicitați patru scafandrii militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj, potrivit presasm.ro.

VEZI ȘI: Trupul băiatului de 15 ani, dispărut în Dunăre, a fost găsit la 8 metri adâncime

O tânără de 18 ani a murit înecată în râul Olt, în urma unui joc periculos

Cristina H., o tânără în vârstă de 18 ani din Turnu Măgurele, a murit înecată în râul Olt, vineri după-amiază.

Ea a mers alături de mai mulți prieteni, pe malul râului Olt, în zona localităţii Islaz din Teleorman. La un moment dat, Cristina H. și prietenii săi au început un joc periculos: sărituri în apă, cu capul în jos.

Tinerii nu au realizat la ce pericol se expun, până când Cristina H. a sărit în apă și nu a mai ieșit. Potrivit martorilor, fata de 18 ani s-ar fi lovit la cap, de un trunchi de pom aflat în râu, scrie antena3.ro.

Cu toate că zona era plină la ora respectivă, nimeni nu ar fi încercat să o salveze, până la sosirea echipajelor. A fost căutată apoi timp de două ore și găsită, în cele din urmă, decedată. 

Două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte, la finalul lunii iunie

La finalul lunii iunie, două surori dispărute în Dunăre au fost găsite moarte și aduse la mal, la distanță de câteva ore. Oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, transmitea Realitatea Plus.

Fetele voiau să-și facă poze sau filmulețe pentru TikTok, la mal, într-o zonă neamenajată. Una dintre fete a alunecat în apă, iar cealaltă a încercat să o salveze, dar a căzut și ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel