FCSB-Viitorul. Dică, dur după înfrângere

Sursa foto: gsp.ro
Sursa foto: gsp.ro

Nicolae Dică a fost extrem de dur la finalul meciului pierdut de FCSB în deplasarea de la Viitorul Constanța, meci pierdut cu 0-1. 

Am jucat cu campiona României, chiar dacă au pierdut mulţi jucători. Când intri relaxat pe teren şi n-ai agresivitate, nu joci ca echipă şi joci doar pentru tine, e normal să apară un astfel de rezultat. Eu sunt vinovat, pentru că n-am putut să-i fac pe jucători să înţeleagă că acesta este un meci foarte important. Sunt momente când sunt şi dur, sunt şi bun. Jucătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să intre pe teren să dea totul. Nu câştigăm că ne numim Steaua, că avem echipament frumos sau că nu ştiu câţi bani s-au dat pe tine. O să le spun jucătorilor ce m-a nemulţumit şi le voi transmite că aşa nu se poate”, a spus Nicolae Dică.

El nu se arată deloc încrezător în perspectiva primului meci din Europa League. 

Dacă vom juca aşa cu Plzen, vom lua 5 goluri. Trebuie să înţeleagă că n-am făcut nicio performanţe că am ajuns în grupele Europa League. O performanţă ar fi să trecem de grupe. Jucătorii trebuie să înţeleagă că este nevoie de atitudine”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel