Urmărește emisiunea live


FCSB - Chindia Târgoviște, fără spectatori. FRF a sancționat clubul bucureștean după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948 - Video

FCSB - Chindia Târgoviște, fără spectatori. Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul bucureștean după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948 - Captură foto Pexels Tuur Tisseghem
FCSB - Chindia Târgoviște, fără spectatori. Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul bucureștean după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948 - Captură foto Pexels Tuur Tisseghem

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, vineri, că partida de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, din etapa a 26-a a Ligii I, se va disputa fără spectatori.

Decizia vine ca urmare a sancţiunii primite din partea Comisiei de Disciplină a FRF de a juca un meci cu porţile închise şi o penalitate financiară de 60.000 de lei, vine ca urmare a incidentelor provocate de fanii FCSB la partida de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948 prin aprinderea şi aruncarea de materiale explozive în teren şi în tribune.

VIDEO

Suspendare și amendă în valoare de 60.000 lei

'FCSB anunţă că partida cu FC Chindia Târgovişte, de duminică seara (Arena Naţională), se va disputa fără spectatori. Această situaţie a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care astăzi a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum şi plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 lei, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948. Este a doua amendă în valoare de 60.000 lei primită de clubul nostru în această săptămână, după cea legată de incidentele de la derby, care s-a disputat pe Stadionul Dinamo', scrie pe site-ul oficial al echipei.

Informare către suporteri

FCSB îi informează pe suporterii care şi-au achiziţionat deja bilete pentru meciul cu Chindia Târgovişte, programat la 13 februarie (ora 19:55), pe Arena Naţională din Capitală, că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil.

Conform Regulamentului Disciplinar, FCSB a atins pragul maxim de penalitate financiară după incidentele de la derby-ul cu Dinamo, iar la fiecare nouă abatere de acest tip clubul va fi sancţionat gradual cu disputarea partidelor fără spectatori, cumulat cu sancţiunea maximă de 60.000 lei. FCSB devine al doilea club după FC Rapid care atinge pragul maxim de penalitate şi este sancţionată cu disputarea partidelor fără spectatori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel