FCSB riscă excluderea din Europa League. Raed Arafat, anunţul care cutremură fotbalul

Raed Arafat
Raed Arafat

Raed Arafat, secretar de stat în MAI şi şeful DSU, a făcut anunţul care cutremură fotbalul românesc: FCSB ar putea fi exclusă din cupele europene. 

„Depinde de ancheta epidemiologică, de rezultatul ei. Depinde ce decide DSP-ul. Dacă cei din lot au fost contacţi apropiaţi sau nu. Cei care sunt asimptomatici se izolează 14 zile, dacă sunt simptomatici, există alte reguli”, a spus Arafat, conform Prosport.ro, după ce la FCSB au fost depistate 4 cazuri de infecţie cu coronavirus. 

Ce trebuie să se întâmple la FCSB

„În mod normal, dacă vrem să fim stricţi, adică corecţi, ei ar trebui să stea fiecare în carantină separat de ceilalţi, astfel încât dacă unul dintre ei devine pozitiv, să nu-i infecteze pe ceilalţi. Dar asta trebuie să stabilească DSP-ul, pentru că eu nu ştiu condiţiile lor acolo”, a fost sincer Arafat.

„Dacă jucătorii din cantonament au fost contacţi direcţi cu cei infectaţi, n-ar trebui să mai intre în contact unii cu ceilalţi, pentru că nu se ştie care dintre ei devine pozitiv şi la ce moment. Asta ar fi regula normală”, a fost mesajul lui Arafat.

Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea și Alexandru Pantea sunt infectați cu noul coronavirus. FCSB joacă primul meci din Europa League din acest sezon pe 27 august ,contra lui FC Shirak. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel