FCSB - Rapid 2-2, în play-off-ul Superligii. Bogdan Lobonţ, debut pe banca rapidiștilor

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

În etapa a 5-a din playoff, FCSB a primit vizita celor de la Rapid pe Arena Națională, unde încurajarea pentru liderul la zi al Ligii 1 a venit de la 45000 de oameni.

 

În minutul 11, Darius Olaru a deschis scorul, dar rapidiștii au întors situația. 

În doar 3 minute, Krasniqi și Rahmani au marcat pentru Rapid, stabilind astfel scorul la 2-1.

Florent Hassani a înscris și el, stabilind scorul la 3-1, însă golul a fost anulat de arbitru din cauza poziției de offisde în care se afla Albion Rahmani.

Conform fostului arbitru FIFA Marius Avram, golul ar fi trebuit validat.

"N-are nicio legătură dacă e sau nu pe traiectoria mingii, trebuie să obstrucționeze câmpul vizual. Aici e ofsaid evident. Dar, ca să fie golul anulat, mai trebuie să facă o mișcare clară să joace mingea, iar aici nu e cazul, arată că Rrahmani se ferește", spune fostul arbitru.

"Mai trebuie să facă și o mișcare evidentă prin care să împiedice portarul să joace mingea. Din câte văd eu aici, Târnovanu vede tot timpul mingea și nu mai avea nicio șansă să o salveze, deci după legile jocului golul este perfect valabil", adăugat acesta.

"E o întrebare bună de ce n-a fost validat. Asistentul vorbește cu arbitrul și îl întreabă dacă influențează sau nu. Asistentul judecă ofsaidul, iar centralul decide dacă influențează. Cred c-ar fi trebuit să îl cheme la margine, să îi arate că Rrahmani nu influențează cu absolut nimic", a spus Avram la Digisport. 

La pauză, scorul era favorabil echipei conduse de Bogdan Lobonţ, cu 2-1

La pauză, scorul era favorabil echipei conduse de Bogdan Lobonţ, cu 2-1.

În repriza a doua, FCSB a făcut o schimbare, Alex Băluţă intrând în locul lui David Miculescu, iar această decizie a avut un impact asupra scorului. Alexandru Băluţă a reuşit să egaleze după o centrare şutată de Radunovic.

Această situație s-a menținut până la finalul meciului. A fost prima remiză între cele două echipe de la revenirea celor de la Rapid în prima ligă.

Rapid se situează la 29 de puncte, ocupând locul 5 în Liga 1, la o diferență de 3 puncte față de echipa de pe locul 2, Farul Constanța. FCSB a acumulat 45 de puncte și amână, astfel, cel puțin cu o etapă câștigarea titlului din punct de vedere matematic, conform DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel