FCSB- Poli Timișoara. Nicolae Dică, dezamăgit: Păcat

Sursa foto: gsp.ro
Sursa foto: gsp.ro

Nicolae Dică s-a arătat nemulțumit de jocul echipei sale în meciul cu ACS Poli Timișoara, câștigat de FCSB la limită, 1-0.

"Într-adevăr, a fost un joc greu, ne așteptam la asta. Nu am făcut un meci strălucit, dar e important că am câștigat cele 3 puncte. În minutele 20 și 25 cei de la Timișoara ne-au pus probleme la fazele fixe. Aici am fost vulnerabili în această seară.

Păcat că nu am putut să marcăm mai multe goluri. Au fost momente bune de joc. Trebuie să avem altă mentalitate, să marcăm mai multe goluri. Vreau să fim mai motivați, suntem Steaua și trebuie să dăm mai multe goluri.

Am pasat foarte lent, am suferit în ultimii 30 de metri. Vom rezolva aceste lucruri, echipa va arăta mai bine de la meci la meci. S-a simțit că am jucat în superioritate, i-am prins de multe ori descoperiți.

Eu am spus că nu voi menaja jucători, jucasem doar un meci oficial, nu aveam de ce să menajez fotbaliști. Sunt pregătiți să joace. Da, avem unii jucători mai în vârstă, vor fi odihniți, dar nu acum", a spus Nicolae Dică la Look Tv.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel