FCSB, o jumătate din lot este OUT

Echipa lui Gigi Becali continuă să fie urmărită de ghinion pentru că a rămas fără trei jucători importanţi, în timpul meciului cu Viitorul.

În minutul 28, la 1-0 pentru gazde, Pintilii a reuşit o recuperare, dar s-a prăbuşit imediat pe gazon, acuzând dureri la gambă şi solicitând intervenţia echipei medicale. Acesta nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit în minutul 30 cu Ovidiu Popescu.

La puţin timp după ce îl înlocuise pe Pintilii, Popescu a ieşit la rândul său accidentat, fiind înlocuit cu Junior Morais, în minutul 49.

Pintilii se alătură astfel pe o listă lungă a jucătorilor roş-albaştri care sunt scoşi din circuit din cauza problemelor medicale. Denis Alibec, Budescu, Teixeira, Planici, Bălașa și Romari Benzar, care nu sunt încă prezenţi în lotul lui FCSB, aflându-se la recuperare.

În plus, Gnohere a primit cartonaş roşu, în minutul 43 al meciului cu Viitorului, şi va rata următoarele două meciuri. Acestea sunt cu Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj Napoca.

În aceste condiţii, Nicolae Dică trebuie să-l reactiveze pe Alibec. Atacantul stelist nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Viitorul, chiar dacă Dică a declarat că Alibec s-a antrenat normal toată săptămâna. Antrenorul speră ca după pauza de iarnă, Alibec să revină la forma din sezonul trecut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel