FCSB: Dică, presiuni pe Gigi Becali. Mai vrea jucători

Gigi Becali
Gigi Becali

Nicolae Dică și-ar fi dorit mai mulți jucători pentru FCSB, dar spune că este mulțumit de calitatea celor pe care îi are acum la dispoziție. 

Chiar dacă avem un lot bun, mai îmi doresc jucători. Dar nu e uşor să aduci fotbalişti în această perioadă, pentru că jucătorii buni aşteaptă oferte de la cluburi importante, pe salarii bune. Vom vedea dacă vom reuşi să mai aducem. Dacă nu, am mare încredere în jucătorii pe care îi am în lot. De la Cupa Mondială am pus ochii pe unii jucători, dar trebuie să găsim şi un buget de vreo 40-50 de milioane de euro", a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

"În acest moment am schimbat sistemul, nu mai avem nevoie de un decar, de un jucător în spatele atacantului. Dar îi avem pe Man, Tănase, fotbalişti care au marcat multe goluri. Speram ca şi Coman să facă meciuri bune pentru echipă. Avem si Moruţan, un jucător cu o tehnică foarte bună. Sunt jucători care îl pot înlocui pe Budi", a mai spus Nicolae Dică.

FCSB i-a transferat în această vară pe Moruţan şi Qaka. În schimb, de la echipă a plecat, în primul rând, vedeta Constantin Budescu, cumpărat de echipa lui Şumudică, Al Shabab, relatează Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel