FCSB ar putea să-l piardă gratis pe Cristea. Mesaj pentru Becali

Prezența lui Bogdan Planici și în returul apoi play-off-ul campionatului la FCSB a devenit subiect de interes, din cauza faptului că impresarul său a anunțat că are mai multe oferte pentru el.

Astfel, având în vedere că în ianuarie 2020, Bogdan Planic, 27 de ani, intră în ultimele şase luni de contract el poate semna cu oricine și poate pleca gratis de la FCSB. Sârbul este un om de bază pentru echipa lui Gigi Becali, fiind cotat la 2,3 milioane de euro.

Becali își face deja planuri pentru înlocuirea fundașului central, dacă sârbul nu va accepta prelungirea contractului. Finanțatorul FCSB s-a orientat către Andrei Chindriș, de 20 de ani, de la FC Botoșani.

Colegul lui Planici, Cristea, însă, a declarat că echipa are mare nevoie de sârb, iar Gigi Becali ar trebui să țină cont de asta: ”Îmi doresc foarte mult ca Planic să își prelungească contractul. Sper să continui cu el în apărare aici și să avem evoluții cât mai bune. Eu zic că prima opțiune pentru el e să rămână la noi, dar depinde ce ofertă i se face, dacă îi convine oferta. El e convins să rămână, doar partea financiară e, dacă contractul îl mulțumește. Mie nu mi s-a propus nimic în plus la contract”, a spus Iulian Cristea, în cadrul unei conferințe de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel