FCSB, apreciată de Lucas Leiva (Lazio)

Mijlocaşul echipei de fotbal Lazio Roma, Lucas Leiva, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să fie concentraţi în meciul cu FCSB de joi pentru că un rezultat favorabil la Bucureşti le va creşte şansele de calificare în optimile de finală ale Europa League.

„Mâine trebuie să avem o echipă compactă, să fim foarte concentraţi. Să nu uităm că peste o săptămână este meciul retur şi dacă vom reuşi să plecăm de aici cu un rezultat favorabil ne vor creşte şansele de calificare. Îmi doresc să ajut echipa şi să fac o partidă foarte bună. Am jucat în trecut la Bucureşti cu Liverpool, am şi marcat (n.r. - în meciul Liverpool - Steaua, scor 4-1, în grupa K a Europa League ediţia 2010-2011). Şi atunci ca şi acum, Steaua este o echipă dificilă. Sunt sigur că mâine va fi stadionul plin. Trebuie să fim concentraţi, Steaua (n.r. - FCSB) este o echipă care joacă bine şi a avut rezultate foarte bune în ultima vreme", a afirmat fotbalistul brazilian în vârstă de 31 de ani.

Lazio vine la București după 3 înfrângeri consecutive


Referitor la seria de trei înfrângeri consecutive din Serie A şi de şansele formaţiei sale la ocuparea unui loc de Champions League la finalul campionatului, Leiva a afirmat: „Important pentru noi este să ne pregătim foarte bine până la final. Am demonstrat în acest sezon că putem câştiga în faţa oricărei echipe. Cel mai important lucru pentru noi este încrederea. În fotbal după un meci pierdut în 2-3 zile urmează un altul în care poţi să demonstrezi că ai valoare. Sigur, nu traversăm un moment bun, dar dacă facem un meci bun mâine ne vom recăpăta încrederea şi putem arăta că avem valoare", a declarat Lucas Leiva.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională din Bucureşti, formaţia Lazio Roma într-o partidă contând pentru prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. Partida retur este programată în 22 februarie, pe Stadio Olimpico din Roma (20,00 - ora României).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel