FCSB a bătut Craiova, dar speră la victoria oltenilor cu CFR. Reghecampf: Să-şi vadă de echipa lor

Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS U Craiova, a prefaţat meciul echipei sale cu CFR Cluj de etapa viitoare. În cazul unor rezultate favorabile, FCSB poate trece pe primul loc înaintea derby-ului pentru titlu. 

"Eu îmi reproşez că am pierdut acest meci. Eu sunt căpitanul echipei, al vasului, eu îi conduc pe jucători. Întotdeauna rezultatele sunt responsabilitatea mea.

(Reporter: Toni Petrea spunea că a controlat în prima repriză, că au avut mai multe ocazii şi că meritau să câştige) Foarte bine. Scoateți ocaziile pe care le-au avut, scoateți ocaziile pe care le-am avut noi, faceți dumneavoastră o analiză și după aia să-l întrebați pe Toni Petrea. Cred eu că mai bine e să-și vadă de echipa lui… să se concentreze de echipa lui și să nu aștepte ajutorul din partea noastră.

Nu ne interesează de lupta dintre FCSB şi CFR Cluj. Duminică vom încerca să mergem la Cluj şi să ne câştigăm punctele. N-au ei cum să-mi ceară mie nimic (n.r. dacă i-au cerut cei de la FCSB să o învingă pe CFR). Eu nu sunt angajat la FCSB. Eu îmi fac meseria la Craiova și mă deranjează anumite declarații pe care le fac, care au o conotație de non-fair-play și ar trebui să își vadă fiecare de părticica lui pentru că este un meci de fotbal.

I-am felicitat pentru ce au făcut, au făcut un meci bun, au obținut ce și-au dorit și au rămas în lupta pentru titlu. Restul, ce se întâmplă la noi, e problema noastră. Nu mă interesează lupta pentru titlu", a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă, conform Digisport.

Unde joacă FCSB pentru titlu? Mutu, despre posibilitatea Giuleşti: Nu cred că e inteligent 

"Nu cred că ar trebui să ne afecteze cine joacă pe stadionul nostru. Spun că el al nostru pentru că se numeşte Rapid Giuleşti, dar el poate fi închiriat oricărei alte echipe pentru că e făcut din bani publici.

Dar nu cred că e o mişcare inteligentă pentru un club ca FCSB să joace exact pe stadionul unde întâmpină rivalitatea cea mai mare. De aceea nu cred că se va întâmpla acest lucru", a spus Mutu, potrivit Agerpres.

Dacă Rapid ajunge la baraj, aproape imposibil ca FCSB să joace în Giuleşti 

"Ar mai fi meciul de baraj chiar în acel weekend în care cei de la FCSB vor să joace cu CFR. Și atunci am încheia orice discuție. Cu două victorii am juca barajul pe teren propriu. Ar trebui făcute niște hârtii (n.r. ca FCSB să joace și ea pe Giulești) și echipa oaspete trebuie sa fie de acord.

Dacă aș avea putere de decizie la FCSB, eu nu aș juca meciul cu titlul pe masă pe terenul unei rivale. Îi înțeleg pe de-o parte, dar cred că dacă era un meci normal de campionat, nu cred că era vreo problemă. E greu să câstige titlul pe un stadion vișiniu. Noi cunoaștem foarte bine suporterii rapidiști și la momente de disperare cred că fiecare și-ar lua bilet și ar susține echipa adversă" a spus Daniel Niculae, la Liga Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel