FCSB a anunţat unde va disputa derby-ul cu Dinamo

fcsb dinamo live
fcsb dinamo live

Clubul de fotbal FCSB a anunţat, miercuri, pe un site de socializare, că derby-ul cu Dinamo, programat, sâmbătă, în etapa a 2-a a Superligii, se va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală după ce nu a ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru închirierea arenei din Bulevardul Ghencea. 

'FCSB anunţă că Derby-ul cu Dinamo, programat sâmbătă seară, începând cu 21:30, se va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf, din Capitală. Vom reveni în curând cu detalii legate de procedura de achiziţie a biletelor pentru acest joc', se menţionează în mesajul grupării FCSB publicat pe contul oficial de Facebook.

Miercuri, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a informat într-un comunicat de presă că negocierile cu FCSB pentru punerea la dispoziţie a stadionului din Bulevardul Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo, au intrat în impas din cauza faptului că gruparea patronată de Gigi Becali nu a pus la dispoziţie poliţa de asigurare pentru acte de vandalism şi biletul la ordin pentru asigurarea protecţiei gazonului.

'Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziţie în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări: Poziţiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credinţă şi în interesul respectării cadrului legislativ.

În niciun moment nu au fost formulate condiţii sau pretenţii nejustificate sau în afara legii. Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului Steaua au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului', se arată în comunicatul CSA Steaua.

Derby-ul FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii este programat la 22 iulie, de la ora 21:30 şi ar fi putut fi prima partidă disputată de formaţia patronată de Gigi Becali pe stadionul Steaua după ce aceasta obţinuse aprobare de la ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Suporterii echipei Steaua, din Liga a II-a, s-au arătat de-a lungul timpului împotriva disputării partidelor echipei FCSB pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Pentru FCSB meciul de sâmbătă va fi primul pe care îl va disputa pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel