FC Voluntari - Dinamo, scor final. Meci cu final dramatic

Dinamo
Dinamo

Dinamo Bucureşti a învins-o dramatic pe FC Voluntari, cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Diogo Salomao (90+4 - penalty), după un henţ comis în careu de croatul Ivan Zgrablic, la şutul lui Dan Nistor. Zgrablic a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Şi ilfovenii au cerut un penalty, dar arbitrul Popa nu a dictat lovitura de pedeapsă cuvenită în min. 27, când Armando Cooper a oprit cu mâna mingea trimisă de Mihai Căpăţînă.

Dinamo a dominat jocul şi şi-a creat numeroase ocazii de gol, iar în cele din urmă a pus capăt unei serii negative de şapte meciuri, în care a înregistrat trei egaluri şi patru eşecuri. În campionat, Dinamo marcase un singur gol în precedentele cinci etape. Dinamo, care a câştigat şi meciul tur, cu 2-1, a părăsit penultimul loc şi a urcat pe 9.

FC Voluntari este la al doilea eşec consecutiv după singura sa victorie, 1-2 cu FCSB şi 0-1 cu Dinamo, rămânând în continuare pe ultima poziţie.

FC Voluntari - FC Dinamo Bucureşti 0-1 (0-0), Stadion Anghel Iordănescu - Voluntari

A marcat: Diogo Salomao (90+4 - penalty).

Cartonaş roşu: Ivan Zgrablic (Voluntari, 90+3).

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel