FC Voluntari - CFR Cluj, rezultat final. Cinci goluri înscrise și s-a schimbat liderul în Superligă

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CFR Cluj a urcat pe prima poziție în Liga 1, după ce a învins în deplasare pe FC Voluntari. FCSB, cu un meci mai puțin disputat la ora scrierii acestei știri, se află pe locul doi. 

Echipa CFR Cluj a obținut o victorie zdrobitoare sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, împotriva formației FC Voluntari, într-un meci important din etapa a opta a Superligii. Clujenii au urcat astfel pe prima poziție în clasament, cu un total de 16 puncte acumulate.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, când Dumiter a exploatat o oportunitate creată de Boboc și a învins portarul clujenilor, Răzvan Sava.

Ilfovenii au continuat să atace, iar în minutul 32, Sigurjonsson a lovit bara porții adverse. Cu toate acestea, oaspeții au reușit să egaleze în minutul 42, când Otele a înscris după o pasă excelentă de la Muhar. Mai mult, în minutul 45+1, Muhar a reușit să marcheze dintr-un șut din interiorul careului, aducând CFR Cluj în avantaj la pauză, scor 2-1.

Tot Muhar a contribuit la extinderea avantajului echipei sale în minutul 57, profitând de o greșeală în respingerea lui Matricardi.

La debutul său în Superligă, Juricic a închis tabela în minutul 90+1. Astfel, clujenii au dominat meciul împotriva echipei din Voluntari, stabilindu-se pe primul loc în clasament cu 16 puncte, cel puțin până la încheierea partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel