FC BARCELONA, victorie. Nou record în Spania

leo messi, contract, fc barcelona, salariu
leo messi, contract, fc barcelona, salariu

 Barcelona a învins-o sâmbătă acasă cu 3-1 pe Leganes, cu o triplă a lui Lionel Messi, şi a egalat recordul de invincibilitate din campionatul de fotbal al Spaniei, 38 de meciuri, stabilit de Real Sociedad în sezonul 1979-1980. 

Barca este neînvinsă în ultimele şapte etape din sezonul trecut de campionat, când era antrenată de Luis Enrique, şi în cele 31 de etape din actuala ediţie, sub comanda lui Ernesto Valverde. 

Neînvinsă în La Liga de pe 8 aprilie 2017, când a cedat la Malaga (0-2), Barca se îndreaptă spre al 25-lea titlu de campioană din istoria clubului. 

După acest succes, Barca, lider cu 79 de puncte, este provizoriu la 12 puncte de a doua clasată, Atletico, şi la 16 puncte de a treia clasată, Real Madrid. Cele două mari echipe ale Madridului se vor întâlni duminică, pe Bernabeu. 

Neînvinsă în campionat 

Cu şapte etape rămase, Barca poate visa să devină prima echipă din epoca modernă ce câştigă La Liga fără să piardă niciun meci, mai ales dacă Messi va continua în acest ritm. 

Argentinianul a ajuns la 29 de goluri în actuala ediţie din La Liga şi îi devansează în clasamentul golgheterilor pe marele său rival de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi pe colegul său de la Barca, Luis Suarez, ambii cu 22 de goluri. Messi a marcat mai multe goluri în acest campionat decât toată echipa lui Leganes (26), remarcă AFP. 

La trei zile după victoria cu AS Roma (4-1) din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, antrenorul Ernesto Valverde a menajat mai mulţi titulari, ca Iniesta, Busquets, Umtiti, Alba. 

Tot sâmbătă, la câteva zile după meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, pierdut acasă cu 2-1 în faţa lui Bayern Munchen, Sevilla a cedat cu 4-0 pe terenul Celtei Vigo. Antrenorul oaspeţilor, Vincenzo Montella, a folosit un unsprezece remaniat. Iago Aspas, autor al unei triple, are 19 goluri în acest campionat. 

Ajunsă la patru meciuri consecutive în La Liga, Sevilla va juca miercuri returul de la Munchen, apoi o va întâlni pe FC Barcelona pe 21 aprilie în finala Cupei Regelui, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel