FC Barcelona pune la vânzare 14 jucători, după ce aproape a pierdut LaLiga

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

FC Barcelona și-a pierdut șansa de a mai câștiga LaLiga în acest sezon, iar acum se anunță schimbări mari.

Conform Marca, după ce catalanii nu au reușit să se impună în meciurile decisive din acest sezon, începând cu înfrângerea cu Real Madrid, egalul cu Granada, egalul cu Atletico Madrid și egalul cu Levante, conducerea clubului a început să se gândească deja la sezonul viitor.

Prima problemă de pe platoul președintelui Joan Laporta este viitorul antrenorului principal, Ronald Koeman, care a fost tot mai aprig criticat pentru modul în care a gestionat finalul de campionat. Nu este exclus ca olandezul să-și continue mandatul și în sezonul viitor fiindcă acesta mai are un an de contract, însă nimic nu este sigur.

14 jucători sunt aproape să plece de Camp Nou

Presa catalană scrie că ar putea fi o „revoluție” la club, iar nu mai puțin de 14 jucători ar putea părăsi FC Barcelona la vară. Poziția financiară a catalanilor este foarte precară, așa că întăririle nu pot veni fără ca jucătorii care nu mai sunt pe placul șefilor să plece.

Printre ei, se numără și Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Junior Firpo, Neto și Matheus Fernandes. Aceștia au fost puși la vânzare de FC Barcelona atât pentru performanțele lor mai slabe, cât și pentru salariile enorme pe care le au.

Pe cine vrea să aducă Barcelona pentru a redeveni forță în Europa?

Din cauza datoriilor, Barcelona caută jucători liberi de contract, iar piața este mai ofertantă decât în alți ani. Până acum, tânărul fundaș Eric Garcia s-ar fi înțeles deja cu catalanii, în timp ce Georginio Wijnaldum, Memphis Depay sau Sergio Aguero se află pe lista scurtă cu destinația Barcelona, fiind în ultimul an de contract.

Și Lionel Messi este de așteptat să semneze un nou contract cu FC Barcelona, după ce acum un an era să plece din cauza președintelui Josep Maria Bartomeu. Situația s-a calmat, iar conducerea Barcelonei este sigură că argentinianul de aproape 34 de ani va extinde înțelegerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel