FC Barcelona, la câteva ore de despărțirea de Lionel Messi

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Câteva ore despart FC Barcelona de pierderea lui Lionel Messi.

La doar câteva ore înainte să devină jucător liber de contract, Lionel Messi este în discuții cu FC Barcelona pentru extinderea perioadei contractuale, anunță Marca. La miezul nopții în data de 30 iunie, argentinianul de 34 de ani care joacă de-o viață pe Camp Nou va deveni liber de contract, iar catalanii nu vor vedea niciun eurocent pentru orice transfer va prinde.

În încercările disperate de a evita o astfel de situație, noul președinte al clubului, Joan Laporta, a lucrat zi și noapte în lupta cu timpul pentru a-i asigura pe fanii Barcelonei că Messi nu părăsește clubul. Între timp, atacantul care a câștigat șase Baloane de Aur îi ține pe toți în suspans.

Laporta voia să extindă de ziua lui Messi, acum rămâne varianta aniversării sale

Laporta a dorit să anunțe extinderea de contract în data de 24 iunie, odată cu ziua de naștere a lui Lionel Messi, însă nu a reușit din motive necunoscute. Acum, data de astăzi, 29 iunie, este cheia lui Laporta, fiind ziua sa de naștere. Astfel, anunțul cum că Messi rămâne pe Camp Nou ar fi cel mai bun cadou pentru președintele catalan care a mai condus clubul în decada trecută.

Cu mai puțin de 48 de ore în care să rezolve situația, FC Barcelona încearcă din răsputeri să evite situația în care Lionel Messi are șansa să plece. De 20 de ani jucător al clubului, argentinianul este plecat pe continentul său natal și reprezintă echipa națională la Copa America. Paris Saint-Germain este cea mai probabilă destinație în caz că se ajunge până acolo, dar FC Barcelona speră că va extinde înțelegerea cu Messi pe încă doi ani.

Schimbare totală a lui Lionel Messi în doar un an

Nu se poate trece peste faptul că Lionel Messi voia să plece la finalul sezonului trecut, poate chiar cu orice preț, cât Josep Maria Bartomeu era președinte. Acum, acesta este gata să extindă înțelegerea cu clubul pentru a rămâne. Banii nu au fost un scop pentru el, a mai anunțat fotbalistul, fiind interesat de un proiect competitiv care să-i aducă alte trofee lângă colecția de 35 de victorii în tricoul blaugrana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel