Fată violată și sechestrată în Alexandria, găsită de polițiști la 90 de minute după apelul la 112

Polițiștii au identificat, localizat și găsit victima, care nu avea domiciliul în Alexandria, într-un timp de aproximativ 90 de minute, potrivit Antena 3.

'Am fost sesizați, printr-un apel la 112, în jurul orei 6 și 17 minute de către o persoană de sex feminin că a fost victima infracțiunii de viol și e sechestrată într-un imobil din Alexandria, fără a indica adresa exact. Prin mijloacele specifice s-a reușit localizarea apelantei. În scurt timp, echipa operativă s-a deplasat la fața locului și s-a reușit identificarea acesteia, o tânără de 19 ani dintr-o localitate rurală din Teleorman, precum și a presupusului agresor, un tânăr de 22 de ani din Alexandria, care locuia în apartamentul proprietate a părinților săi.'

'Fata a putut să dea detalii operatorului 112 privind locația, fapt ce a condus la găsirea ei, dar și prin mijloacele specifice derulate împreună cu angajații STS. Prin triangulație, apelul respectiv conducea pe o stradă din municipiul Alexandria. Când s-a intrat în apartament, presupusul agresor nu a opus rezistență. 'a declarat Iulian Orbeșteanu, șef serviciu IPJ Teleorman, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Cele două persoane au fost duse la sediul Poliției Alexandria pentru cercetări și stabilirea situației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel