Urmărește emisiunea live


Farul și Galatasaray, colaborare explozivă în fotbal. Întâlnire cheie la Istanbul

Facebook Gheorghe Popescu
Facebook Gheorghe Popescu

Gică Popescu, preşedintele clubului de fotbal Farul Constanţa, anunţă o posibilă colaborare cu Galatasaray Istanbul, echipă la care el şi Gică Hagi au scris istorie. 

„Un vechi prieten. În anii de glorie ai noștri și ai clubului, era membru în board-ul Galatasaray. Am povestit din trecut, am discutat despre o posibilă viitoare colaborare între Farul și Galatasaray. Detaliile și direcțiile urmează să le stabilim. Ar înseamna o onoare pentru noi: din prieteni să devenim colaboratori ai marelui club de pe Bosfor”, spune Gică Popescu.

Hagi şi Popescu au fost la antrenamentele lui Galatasaray

Gică Hagi și Gică Popescu au fost prezenți la antrenamentele echipei Galatasaray. Aceștia au fost fotografiați alături de Fatih Terim.

"Legendele noastre, Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care au un loc special în istoria clubului nostru, au vizitat cantonamentul lui Galatasaray astăzi. Hagi și Popescu au urmărit, împreună cu Terim, meciurile de pregătire", se arată în comunicatul clubului, alături de niște poze în care apare și Arda Turan.

Ajuns la 34 de ani, mijlocașul Arda Turan a fost descoperit și promovat de Hagi la prima echipă a lui Galatasaray în 2005, când "Regele" a antrenat clubul la care a cunoscut cea mai mare glorie ca jucător.

Pe vremea când Hagi juca la gruparea "Cim Bom", Turan era doar copil de mingi. Ca antrenor, Hagi a câștigat Cupa Turciei cu Galata.

În 2000, cu Hagi și Popescu în teren și cu Fatih Terim pe banca tehnică, Galatasaray a câștigat Cupa UEFA și Supercupa Turciei. De altfel, Cupa UEFA este cea mai mare performanță din istoria clubului turc. 

La acea vreme, Galata a câștigat finala disputată la Copenhaga, în fața lui Arsenal, la penalty-uri, scor 4-1. Gică Hagi a fost eliminat în prelungiri, în minutul 94, și nu a prins pe teren loviturile de departajare.

În schimb, Gică Popescu a executat penalty-ul decisiv și a câștigat al doilea trofeu continental din carieră, după Cupa Cupelor cu Barcelona în sezonul 1996-1997. 

VEZI Imaginile zilei. Hagi și Popescu, apariție surpriză la antrenamentele echipei Galatasaray / galerie FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel