Fanii Barcelonei au luat foc. ”Unde este Messi?”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

FC Barcelona a fost învinsă de Real Madrid în ultimul ”El Clasico”, de duminică, iar fanii Barcelonei s-au supărat pe Lionel Messi.

Lionel Messi a fost criticat de fanii Barcelonei, după înfrângerea cu Real Madrid , scor 2-0, pentru că nu a realizat nimic spectaculos. Lionel Messi nu a avut un impact decisiv în partida pierdută de Barcelona în faţa lui Real Madrid, cu scorul de 0-2.

Vinicius Junior şi Mariano Diaz au înscris golurile victoriei ale Realului. Fanii l-au criticat vehement pe starul argentinian, în urma înfrângerii. „Unde este Messi când ai nevoie de el”, a scris un suporter nemulţumit pe Twitter. „Unde este Messi? L-aţi văzut?”, a mai scris un fan catalan.

Un suporter a spus că prezenţa lui Ronaldo în tribune a avut un impact mai mare decât Messi. „Cristiano a fost în tribune şi cu toate acestea a avut un impact mai mare decât Messi”. Suporterii catalani spun că performanţa de duminică seara a câştigătorului Balonului de Aur a fost cea mai slabă din întreaga sa carieră.

În acest sezon, Lionel Messi a marcat 23 de goluri şi a contribuit cu 16 pase decisive în 30 de apariţii în tricoul Barcelonei, amintește Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel