Familie din Ilfov, sechestrată și jefuită de doi bărbați îmbrăcați în uniforme de poliție

Poliţist din Buzău anchetat după ce a provocat un accident rutier şi a refuzat testarea alcoolemiei / Foto: Pixabay
Poliţist din Buzău anchetat după ce a provocat un accident rutier şi a refuzat testarea alcoolemiei / Foto: Pixabay

O familie din Ilfov ar fi fost sechestrată de doi hoți deghizați în polițiști.

Un bărbat, soția și soacra acestuia, au fost atacați și sechestrați în propria locuință de lângă București, transmite Realitatea Plus. Doi bărbați îmbrăcați în uniforme de poliție ar fi fost cei care ar fi pătruns în casa celor trei. După ce i-au legat, indivizii i-au jefuit, iar acum sunt căutați de adevărații oameni ai legii.

Totul s-ar fi întâmplat noaptea trecută. Cei doi indivizi echipați în uniforme de poliție au pătruns în locuința bărbatului și i-ar fi imobilizat pe cei trei, ar fi fost puși la pământ, iar apoi legați la mâini, la picioare și la ochi. Ulterior, hoții ar fi furat 20 de mii de euro din casă și una dintre mașinile din curtea proprietarului. După plecarea hoților, bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului au venit mai multe echipe de criminaliști și specialiști din cadrul Inspectoratului Județean Ilfov, care au făcut cercetări la fața locului.

Hoții îmbrăcați în polițiști, căutați acum de adevărații oameni ai legii

Cei doi hoți sunt căutați acum de adevărații oameni ai legii. Mașina furată a fost abandonată la câteva sute de metri distanță de locuință și a fost găsită mai apoi de către oamenii legii. Proprietarul casei jefuite se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, dictată de un tribunal din Constanța, motiv pentru care el chiar ar fi crezut inițial că cei care au descins în locuința lui erau cu adevărat polițiști. Acesta și-ar fi dat seama de ceea ce se întâmplă abia atunci când hoții ar fi început să caute bani în casă. Deocamdată nu se știe dacă proprietarul casei se cunoștea cu cei doi hoți.

"În jurul orei 07:17, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel la 122 de către un bărbat care a precizat faptul că în jurul orei 04:30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuința bărbatului, după care l-au legat, atât pe el cât și pe soția și soacra acestuia. La acest moment se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor, stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.", a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel