Familia arhitectei Casei Poporului cere despăgubiri în instanță

Soțul și fetele Ancăi Petrescu, arhitecta Casei Poporului, cer patru milioane de euro în instanță, pentru că, susțin ei, cei patru medici care au tratat-o au greșit flagrant. 

Rudele atrag atenția că niciunul dintre cei patru medici nu au depistat ruptura de colon, din cauza căreia Anca Petrescu a murit în chinuri. Unul dintre medicii vizați, Mircea Beuran, le-a spus magistraților, potrivit PRO TV, care citează din dosar, că Anca Petrescu avea tulburări psihiatrice și nu respecta normele de igienă. În acest mod, fostul ministru respinge orice acuzație de malpraxis. Familia arhitectei Casei Poporului este de părere că dacă medicii o diganosticau corect putea fi salvată. 

Anca Petrescu a murit în 30 octombrie 2013, la Spitalul Floreasca, după ce intrat în șoc septic în urma unei peritonite. Problemele de sănătate ale arhitectei au început după un accident rutier. 

Fiicele și soțul arhitectei au dat în judecată Spitalul Floreasca și spitalul de urgență din Timișoara, dar și pe medicii care s-au ocupat de ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel