Fake news cu Iohannis la o televiziune din Ungaria. Fotografia trucată

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

O imagine trucată cu  președintele Klaus Iohannis și Jean-Claude Juncker a fost difuzată la un post de televiziune maghiar.

Duminică, o televiziune maghiară a prezentat o fotografie modificată, în care apar Jean-Claude Juncker și președintele Klaus Iohannis. În imagine, cei doi par că se sărută, scrie  adevarul.ro.

Poza a fost prezentată în emisiunea „Buyer Show", de la postul de televiziune maghiar Hir TV. Imaginea trimite la sărutul simbolic dintre liderul sovietic Leonid Brejnev şi omologul său redegist Erich Honecker. 

Copii, în 30 de ani nu s-a întâmplat nimic. Voi pe cine aţi vota?... Boşorogi care se amuşinează în public? Juncker si un mare european despre care nu ştiu cine e", întreabă ironic comentatorul Hir TV, post de televiziune care, conform DW, se află în proprietatea unuia dintre fondatorii partidului lui Viktor Orban, FIDESZ.

De fapt, în poza originală, apare Juncker, sărutându-l pe Timmermans, pe chelie. 

Fotografia modificată vine în contextul unui celebru afiş FIDESZ, de acum 30 de ani, în care apare perechea Brejnev-Honecker şi un cuplu tânăr. Întrebarea pusă pe afiş, atunci, era: „Voi pe cine aţi vota?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel