Faiq Bolkiah este cel mai bogat fotbalist din lume. Iată cine este

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Faiq Bolkiah s-a născut în Statele Unite, la Los Angeles și a jucat la Southampton, Chelsea şi Leicester. Acesta este căpitanul naţionalei de fotbal a statului Brunei și nepotul sultanului.

Faiq Bolkiah de la Maritimo Funchal este cel mai bogat fotbalist din lume. Jucătorul de 22 de ani este nepotul sultanului din Brunei şi moştenitorul unei averi de 24 de miliarde de euro.

Următorii cei mai bogaţi fotbalişti din lume sunt Ronaldo, cu 450 de milioane de euro şi Messi, cu 400 de milioane. Şi puşi împreună, cei doi au de 28 de ori mai puţini bani decât Bolkiah.

Jucătorul din Brunei are destui bani cât să îi plătescă lui Messi clauza de reziliere de 700 de milioane de euro de 34 de ori şi tot să îi rămână destui bani să îl cumpere şi pe Neymar.

Dacă Bolkiah ar cumpăra toţi jucătorii de la toate echipele din primele ligi din Anglia, Spania, Italia şi Germania, tot ar rămâne cu un miliard de euro de cheltuit.

Capitolul la care tânărul nu străluceşte, însă, e salariul. La fosta sa echipă, Leicester, câştiga doar 5.000 de euro pe lună, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel