EXCLUSIV  Fața lui Constantin Toma, primarul Buzăului. Nu e "beat mort", dar totuși... suferă de o boală

Constantin Toma (PSD), actualul primar al Buzăului, cunoscut drept 'milionarul de Top Forbes', a venit la putere după ce fostul edil, după 20 de ani, tot din PSD, nu a mai candidat din diverse motive.

Dar degeaba vin oameni noi, dacă sistemul vechi nu dispare. În 2016, când Constantin Toma candida pentru a fi edil, o grupare din PSD pusese la bătaie 100.000 de euro pentru a nu ajunge la Primărie. Socotelile nu le-au ieșit, iar Constantin Toma a câștigat detașat alegerile. Deși au trecut doi de la acel moment, atacurile continuă. Pe un site a apărut un fake news în care se spunea că edilul umblă mort de beat prin oraș. Primarul a venit cu un drept la replică. În plus, Constantin Toma a anunțat că îl va da în judecată pe omul care a publicat informația falsă.

Beat mort cu... apă

"V-am prezentat în postarea anterioara ce zi extraordinară s-a petrecut ieri la Buzău. Dar mafia buzoiană nu dorește ca acest oraș să aibă propria sa viață liberă și demnă. Ieri 27.03.2018 am început programul la 6 dimineața și am ajuns acasă la 20.30 pentru a urmări și la TVR spectacolul transmis de la Buzău.

La orele 18.23, X-ulescu (n.r. - în postarea inițială scria numele jurnalistului, dar ne rezervăm dreptul de a nu-l publica) a dat o știre că de la ora 14 sunt beat mort la Restaurantul Militar, știre reluată imediat de apropiați ai interlopilor care mai controlează încă orașul și județul.

Până la ora 18,00 băusem o cafea și multă apă, iar atunci când am ajuns la RMB- invitat de conducerea Garnizoanei Buzău alături de foarte multe personalități buzoiene și naționale am mâncat ceva și am băut doar apă deoarece eram și șofer.

Voi da în judecată pe acest individ. Voi continua lupta cu această gașcă nenorocită!", a spus Constantin Toma.

Boala lui Toma

Și totuși, primarul are o boală... iar jurnalistul respectiv poate nu îi cunoaște semnele. Să ne amintim că Toma a creat grup ROMET din nimic. A muncit 20 de ani fără să își ia o singură zi de concediu. Pe scurt: este bolnav de muncă, cum spune chiar el.

"Sunt bolnav de muncă. Nu am avut nicio zi de concediu în ultimii 20 de ani. Vreau să schimb ceva muncind", a zis Constantin Toma într-un interviu pentru DC News. Dar asta cu munca și pasiunea pentru ce faci, indiferent de domeniu, nu prea o poate înțelege oricine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel