Extrădare Sebastian Ghiță. Grindeanu: Lucrurile se desfășoară conform procedurilor

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, vineri, că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a dat asigurări că toate lucrurile în cazul lui Sebastian Ghiţă se desfăşoară conform procedurilor, în vederea extrădării. 

"Sunt procedurile normale pe care Ministerul Justiţiei şi autorităţile din România le fac. M-am informat pe scurt dacă au început aceste proceduri, dacă sunt pe parcursul normal şi firesc. M-a asigurat domnul ministru Tudorel Toader că toate lucrurile se desfăşoară conform procedurilor, astfel încât extrădarea să poată fi făcută atunci când (...) se îndeplinesc toate procedurile", a declarat Grindeanu, la Brăila. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat marţi seară că Sebastian Ghiţă a fost identificat şi reţinut de autorităţile din Serbia în baza mandatelor emise în România. 

"Sebastian Ghiţă a fost identificat şi reţinut în baza mandatelor de arestare emise din România. Dacă l-au reţinut, vă daţi seama că reţinerea nu se face fără probatoriu, fără analiză, fără dosar, ceea ce înseamnă că în momentul în care a fost reţinut, ulterior arestat pentru cele 18 zile a existat baza juridică, fundamentul juridic şi faptic pentru luarea acestei măsuri grave", a declarat Tudorel Toader la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel