Explozie puternică într-un bloc din Constanța

Explozie puternică într-un bloc din Constanța / Foto: Pixabay, de Michael Schwarzenberger
Explozie puternică într-un bloc din Constanța / Foto: Pixabay, de Michael Schwarzenberger

O explozie a avut loc într-un bloc din Constanța.

O persoană a suferit arsuri grave după ce într-un apartament din municipiul Constanţa a avut loc sâmbătă o explozie, care nu a fost urmată de incendiu, informează reprezentanţii Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), transmite Agerpres.

"Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină astăzi pe Aleea Violetelor din Constanţa. Din primele informaţii, a avut loc într-un apartament o explozie", se menţionează în informarea transmisă de reprezentanţii ISU Constanţa.

Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu, iar în apartamentul în care a avut loc deflagraţia se aflau doi adulţi şi un copil.

O persoană în vârstă de aproximativ 60-65 de ani a fost rănită, cu arsuri de căi aeriene şi corp pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului, fiind transportată în stare de conştienţă la spital.

La faţa locului au fost trimise pentru intervenţie două ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu scară pentru intervenţie la înălţime, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Altă explozie devastoatoare în Constanța. Zeci de apartamente, distruse

Două persoane au ajuns la spital în urma unei explozii urmată de incendiu, care au avut loc în luna aprilie, într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa, fiind afectate 26 de locuinţe, transmite Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", 20 de locatari au fost evacuaţi de către echipajele de intervenţie iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

"În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgenţă 112 am fost informaţi despre faptul că în Constanţa, pe aleea Egretei, la un bloc de locuinţe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime multiple şi 3 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă", a informat ISU, printr-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, incendiul a izbucnit într-o garsonieră situată la etajul doi, fiind distrusă pe o suprafaţă de circa 25 metri pătraţi, iar în urma exploziei au fost afectate alte 25 de locuinţe. Vezi mai mult AICI.

O explozie din Kabul a ucis 21 de persoane. Principalul spital din oraș a fost luat cu asalt de răniți

O explozie uriașă care a avut loc la o moschee aglomerată din capitala afgană Kabul, a ucis 21 de persoane, transmite poliția de sub regimul taliban. Alte 33 de persoane au fost rănite, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Kabul pentru BBC, Khalid Zadran.

Explozia de miercuri a avut loc în timpul rugăciunilor de seară. Se spune că imamul moscheii se află printre morți.

Nu este clar cine s-a aflat în spatele atacului, la o săptămână după ce un așa-zis militant al Statului Islamic (IS) a ucis un cleric pro-taliban într-o explozie sinucigașă, tot în Kabul. Forțele de securitate au închis acum scena exploziei din Kabul. Martorii au descris că au auzit o explozie puternică care a spart ferestrele clădirilor din apropiere. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Război Ucraina - Rusia, 20 august. Explozie la Voznesensk, bombardamente în Mikolaiv și Zaporijjia. Și Crimeea ar fi fost vizată de un atac cu dronă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel