Urmărește emisiunea live


Explozie la fabrica din Brașov: Bărbatul transferat în străinătate a murit

Bărbatul rănit în explozia produsă pe 5 noiembrie la o fabrică de pâine din Braşov şi transferat miercuri la un spital din Graz, Austria, a murit, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a murit la Graz, unde a fost transferat miercuri, de la Spitalul Judeţean Braşov, în condiţiile în care starea sa se înrăutăţise.

Cealaltă victimă a exploziei aflată în stare gravă, o femeie de 51 de ani, este în continuare ventilată mecanic, însă starea ei este stabilă. Ea urmează, de asemenea, să fie transferată la o clinică din străinătate.

La Secţia de chirurgie plastică mai sunt internaţi trei bărbaţi cu vârste între 40 şi 55 de ani, însă starea acestora este bună, fără complicaţii.

[citeste si]

Explozia, urmată de un incendiu, s-a produs, joi seară, la o fabrică de pâine, situată în apropierea Stadionului Tineretului din Braşov, cu câteva minute înainte de finalul meciului FC Braşov - CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a de fotbal. Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la Stadionul Tineretului din Braşov.

Angajaţii fabricii de pâine erau în schimbul al doilea.

Dintre cei 11 oameni aflaţi în clădire, cinci au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, cinci au scăpat nevătămaţi, iar unul a căzut într-un buncăr de făină adânc de 15 metri, fiind scos de către echipele de intervenţie cu arsuri şi politraumatisme.

Ulterior, bărbatul care a fost scos de sub dărâmături a murit la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel